Sunday, February 20, 2011

new one :)

heyy :) i love the new one.better than before.thanks to my beloved one,KHAIRINA ZAIADI.you had made such a good job.i really love it.feel like the DOMO is mine.stalkers,please be jealous okayy ?

menyesal jugak sebenarnyee pergi maked blog kat fb tadi.terlupe gilee aku ade buwad post pasal mamat tho.then,saleh tanye.sape orangg nyee AJ ? haish.tak mungken lahh akuu nak cakap dengan kaw.seriously,akuu malu lahh babi mase kaw tanye tadi.dah lahh kaw tanye kat wall,kalau kat IM tak pe lahh jugak.

honestly,akuu nak pegi belaja math malam nihh.kelaka macam lahanadd kan ? akuu sendiri pungg tak sangke sejak bile akuu jatuh cinte dengan MATHEMATICS.ohh,btw,wish me luck okayy ? i'm going to sit for my exam.cettttt.cakap macam dah ready aje kann ?

girls.i REALLY miss youu.memangg lah orang tengok kite okayy aje.tapi hati akuu,orangg tak tahu kan ? saket akuu.suke akuu.semue takk tahu sebab semue dah jaoh dari akuu.bole takk akuu nak kaw balek girls ? akuu memang gedik sebab selalu macam nihh.bende ciket tak bole nak cover.akuu tak pandai nak buwad semue tho.tak ade orangg nak ajar akuu jadik kuwad macam dulu.no other words for now,just wanna say
I REALLY MISS YOUUU GIRLS ! got it ? till then,bubye.



writing beside DOMO,
aliyah juhari :)