Tuesday, March 15, 2011

him

hadesss,akuu rase akuu nihh memangg dilaherkan untuk jadik pemalas lahh.HAHA :) sorry lah MR.JUHARI and MADAM MAIMUNAH.semue kerje sekolah akuu tak buwad lagi.dulu,mase awal tahunn,mase lepas kesumat,semue orangg pelik gile akuu rajen nak study.yelahh,mase tho kann baru dapat semangat nak belaja,sekarang hareeeeeeeems -,- macam pelik bile akuu bace buku sekarang kan ? lawak pungg ade.

derrrr.macam hampeh tadi ='= ape lah ? kate nak pergi ramai ramai.memang ramai pungg tadi kann ? what so ever lahh.pape pungg akuu dah beli hadiah kaw wahai encik kodok :) jangan lupe membalas yaww ? HAHA :) btw,7teen days to go eveybody.tak tahu lahh kenape akuu nak sangat birthday tahun nihh paleng best.i'm wishing him to bring a cake for me.wishing him to give a DOMO :) can youuu ?




YOU TOTALLY CHANGE MY LIFE

imissyouuuuABANG (: bole balek sch cepat tak ? akuu nak cakap dengan abang akuu ? akuu gilee rindu dea.dah lame gilee tak gelak macam lahanad dengan dea.bile kite nak macam dulu ? abang akuu :

  • dea basuh baju kat hostel tak perah.malas nak iron.dea malas.
  • dea hebat :)

 imisssssssABANG

Yahh,terus kan berharap.mane lahh tahu satu hari nanti Mr.Bear yang akan berharap pulak dekad kaw.we don't know futute,right ? akuu rase akuu yangg perlu kan kaw.bukan kaw sorangg tapi sayangg akuu yang laen jugak.akuu dah tak kuwad macam dulu.hidup gelak gelak akuu dah tak macam dulu.


name kite same.kite CUTE gile kann ? tudung akuu sewel -,-