Saturday, April 30, 2011

you

Now what ? Nak datang balik kat aku segala bagai.Dulu tak pernah fikir perasaan aku sekarang bila dia dah buat macam tu dekat kau baru rasa nak menangis ? Alah kau tu.Cakap aje lebih.Yeah.Dulu aku hamak kat kau sekarang tak.Langsung tak.Okayyyyyyy ?

Guys,nanti kita gegar Kuala Lumpur lagi.Pergi sana tak payah pakai PE lagi.Tak payah ketuk ketampi dalam bas lagi.HAHA.Nanti aku belanja Big Apple sorang satu.Cepatlah sikit masukkan gambar.Aku tak sabar nak tag.

God,thanks for giving him back.Yes,dia dah datang balik macam dulu.Frankly,dulu aku pernah rasa fed up nak tunggu kau.Sorry.Gosh,aku dah ada semangat balik nak datang sekolah.Kau buat aku rasa nak belajar Math betulbetul.Aku kan nak jadik macam kau.Dapat C masa PK1 then A for PK2.Aku tahu kau hebat.Jangan buat aku berhenti ketawa macam sial okayy ? I Laff Chu 

Padan muka kau sekarang.Kalau tak pandai tipu tak payah nak bajet sangat pandai.Even,aku tahu kau memang pandai.Aku dah malas nak bercakap dengan orang macam kau.Miang sangat.Sekarang exboyfriend kau dah jadik milik orang.Tak payah nak kacau relationship orang.Nak bertext orang awak segala bagai.Jangan nak rosakkan kebahagiaan orang lain kalau kau nak bahagia.Sial.Aku tak kesah kalau kau tahu bende ni.Sebab kawan kau tu memang tukang jaga tepi kain orang.

Backbone.I Laff Chu.