Monday, May 02, 2011

him

Yeah.Kau datang ballik.Frankly,aku rindu kau.Tapi,aku takut.Takut nak sakit macam dulu.Kau tak rasa.Tak tengok aku macam mana aku menangis melalak segala bagai dulu.Semue sebab kau.Aku tak tahulah macam mana aku boleh jadi macam tu.Semue tak sangka.Aku tak heartless sejak tu.

Honestly,aku pernah save number baru kau.Kau tak tahu pasal tu.Aku pernah rasa nak call and text kau.Tapi aku takut.Takut nak hadapi kenyataan yang kita dah lost contact sebab dia.Dulu,aku selalu salahkan dia.But,aku sedar lepas tu,semua salah aku.Sorryyyyyyyyyyyyyy.

Yesssss.Sekarang aku nak sangat kau balik.Tapi,aku tahu tu semua mustahil dan tak kan terjadi.Mana ada orang yang toleh belakang dalam hidup.Yeah.Aku bahagia sekarang.Aku contact kau and kau contact aku.Even just as a friend,aku tak kesah.

Aku nak sangat kau tahu orang yang ada dalam gambar tu tak penting dalam hidup aku.Entah.Tak tahu penting ke tidak.Tapi,aku rasa sekarang sama penting.Kau dan orang dalam gambar tu.Sorry.Aku tak cakap tadi sebab aku tahu kau takkan care pasal benda nie.Aku kan gedik.  

I MISS YOUXD   

K,bai.
Jay's