Sunday, May 29, 2011

Mine

Thank God Mid-Term dah habis.Harihari aku tidur satu dua pagi baca buku.Esok tak dapat jugak jawab periksa.Yeah,bagus sangatlah kan ? Two weeks ago:

-->Abdah,Happy Big Fifteen.Yea.Aku tahu aku tak bagik lagikan hadiah.Sorry.
-->Kau sekarang memang dah jauh sangat dengan aku.Sungguh,aku tak sanggup tengok perangai kau sekarang.I miss the old YOU.
-->Jealous dengan YuyaBibit&ApotTeah.Harihari call tengah malam.I hate to say that I really miss you.
-->Bagus sangatlahkan kelas jadi macam tu.Memang aku suka.Biarlah sampai kiamat macam tu.Masingmasing kepala macam batu.
-->Jangan selalu nangis doee,Todd.Aku tak nangis pun sebab kau kata kita Rock.Tak Rock kalau menangis kan ?
-->Tak payah sibuk jaga tepi kain aku.Aku rimas gila dengan kau.Cukuplah dengan kejujuran yang aku dah terangkan dekat kau.
-->Aku demam.Dah lama gila kot tak demam.Dahlah demam masa tengah periksa.


Smile is my powerful weapon.Kelakarlah kau punya tag line,Baby.HAHA.Yeah.Aku dah buatkan apa yang aku cakap nak buat untuk kau.Tak payah nak merajuk,kecik hati segala bagai sebab aku panggil kau Babi dulu.Gosh,sumpah kau gedik gila masa tu.Pandang macam nak makan aku.Ho-hooo,takutnya.Dah,tak payah bajet aku sayang kau sebab mention kau kat sini.Benci tengok kau senyum macam shit tu.HAHA.

Secret --> Baby,I Laff Chu :* 
k,bai.
Jay XD.