Friday, June 10, 2011

I MISS YOU

Okay.Sekarang dah lain kan ? Yeah.Aku rindu kau  Sekarang dah tak macam dulu.Kalau dulu kita memang tak boleh duduk samasama.Nanti kita gelak sampai orang marah.Sekarang bila jalan sama duadua senyap.Sekarang kau tak gelak sebab aku.Aku tak gelak sebab kau.Aku rindu kau yang suka gelak kuatkuat.I can't keep pretending.

# Dia dah ada kawan sekarang.Dah lupa aku.

Yea.Salah aku.Aku tahu.Aku tepikan kau bila dia ada.Sorry.Dulu aku nangis bagai depan orang sebab kau.Aku cakap kau berubah.Kau tak pernah buat macam tu.Kau tahan bila aku berubah.Yea.Aku bodoh sebab aku baru perasan.Aku bodoh tak faham kau cakap kau rindu aku.Kau tak pernah cakap macam tu dekat aku.Kita sama ego sebab tak pernah nak cakap sayang segala bagai.Yeah.Kita rock.Tak pernah cakap macam tu macam orang lain buat.Tak pernah nak peluk cium.Anyway,aku terharu gila kau simpan kertas tu.Thanks.

Tolong datang pada aku balik.Aku nak kita macam masa Form 1 dulu.Kau yang tak datang ambik PK 1.Tapi kau ambik paper Maths then kau dapat A.Kau hebat.Aku bodoh Maths sampai sekarang.Jangan tinggal aku.Nanti tak ada orang nak ajar aku Maths.Nanti tak ada orang nak tidur dengan aku dalam kelas.Tak ada orang nak ajak aku buat jahat.Tak ada orang nak cakap aku dah pendek sekarang.



When the angles ask what I loved most about my life,I will say you Nor Aziah Ishak.IMY  



kbai.
Jay XD.