Sunday, August 28, 2011

.wishing.


Bahasa Melayu-77
English-79
Mathematics-67
Science-69
Sejarah-75
Geografi-78
ERT-75
Agama Islam-88


Alhamdulillah 1A7B.Aku ingatkan nak sedapkan je bunyinye.Biarkan straight B.Senang aku nak cakap.Dan aku dah cakap dah besar nanti aku nak jadi Ustazah.Doakan aku jadi Ustazah rock macam yang dekat sekolah tu.Tapi dia takdelah rock mana pun.Cuba kalau dia rempit pergi sekolah.Confirm aku orang first daftar nama jadi Ustazah.BHAHAHA.

Life is getting better now.Abang aku bakal dapat bini baik.Aku doakan kau berjaya buat dia tersengih hari-hari Bang.Aku tak nak tengok dia macam dulu.Lembik -,- Aku tahu kau hebat.Kau TIGER dia.Dan doakan jugak aku dapat laki macam kau.Kuat iman.

Iloveyou,Bei.Taiko DM mana pernah menangis kan ? Dia tough tapi dia segan nak cakap dia sayang kakak dia.