Friday, September 30, 2011

everything

Sakailah kau nak main tuduh tuduh.Kalah budak kecik hingus meleleh tu.Fuck kau.Sibuk nak burukkan aku bagai sana sini.Kalau kau perfect aku tak kesah semua tu.Kalau kau bagus sangat aku tak kesah.Ini tidak.Bontot anjing tu pun aku tengok dah sama dengan muka kau yang comel gila nak mampus tu.Anjing pun lagi bagus dari kau.Sakai betul.Lain kali buat lagi gempak dari tu.Buat sampai aku pengsan takut kat kau.Aku tunggu.Sampai mampus aku tunggu.Okay bro ?

Imissyou Abang.Yelah.Dulu aku cakap kau mati.Aku menyesal kot.Hilang kau macam tu je.Kau pun datang kat aku mana beri salam kan dah aku buang kau macam tu je.Bukan salah aku kay ? Hikhik -,- Dahlah.Aku memang penat dengan benda dulu.Aku dah taknak benda dulu jadi lagi.

Habis PMR nanti aku tunggu kau habis periksa Brodo.Hikhik.Nanti aku request kau.Itupun kalau aku tak seganlah.Haish.Segan aku dengan kau.Malas je aku nak sepak kau sekrang.Yelah dah ade skandal tak beritahu aku.
Happy Birthday.Iloveyou :*

PMR aku minggu depan.Tak lama mana lagi dah.Haish risau aku.Hmmm doakan jelah aku dapat jawab semua soalan.Maths dengan Science tu risau betul aku.Doakan jugak aku tak tidur masa tengah jawab paper nanti.Mak Wati pesan tadi jangan tidur.Haish sedih aku dia pesan macam tu.Dia macam tak paham je aku suka tidur.Ustazah pun tak payah cakaplah.