Friday, October 28, 2011

Back.

Aku sayang gambar ni sebab tu upload sekali je.HIHI.


Entahlah.Aku tak tahu tebiat ape.Aku rindu benda benda dulu:'( Aku bersyukur dengan benda sekarang.Alhamdulillah(: Benda dulu takdelah buat aku senyum tak berhenti tapi susah woo nak dapat semula benda dulu.Yelah dah hilangkan.Susah nak dapat balik.

Happy Bithday AJ.
--> Moga kau bertambah gemuk siket macam aku.
--> Sorry kalau buat salah.
--> Hope you die tonight.HIHI.
--> Jangan marah aku kalau aku buat salah.
--> Cukup cukuplah tu berbisik.
--> Masalah besar.
--> Jangan jadi hina.
--> Jangan bangga jadi PK.
--> Jangan bising nanti mulut longkong.
--> Alang alang menyeluk pekasam biar sampai ka panggal lengan.
--> Aku tak tahu nak cakap ape.
--> Aku tulis ni tak ikhlas sebab tu tulisan buruk.
--> Aku benci kau Papan tak guna.
--> Maga kau joget macam beruk lagi.
--> Air dicincang takkan putus.
--> Colgate dekat rumah aku banyak lagi.
--> Aku pandai naik motor^^
--> Bapak aku handsome bapak kau memuaskan.
# Walaupuh hidup seribu tahun kalau tak sembahyang baik mati.
Jyeah.Aku simpan lagi kau punya wish tu.Wish yang kau renyukkan lepas tu malas nak bagik aku.Wish yang kau guna tulisan buruk tak ikhlas kau tu.Kau baling je kan ? Lepas tu suruh aku kutip.Haih.rasa macam nak sepak kau je masa tu.Ya Allah,rindunya:'(

Ehh ehh plastik chocolate RM 1.50 kau tu aku simpan lagi.Kemain lagi dah masa tu.Terharulah gila masa kau bagik tu.Tak sempat sampai asrama aku dah habiskan.Lapar tau masa tu.HIHI. # 6 Mei 2011.


The past cannot be changed ,forgotten,edited or erased.It only can be accepted.