Tuesday, October 18, 2011

relief


Jyeah.Everything fine now.Alhamdulillah.Perang dah tamat.Aku harap harap sangat diaorang semua okay dekat sch tu.Risau aku kalau kena sembur.Ill pray for all of you.Aku balik bila semua dah kat rumah dah settled down.Anyway parents aku berangkat 20 hb ni.Have a safe journey mom and dad.Ill be missing both of you.

Yea.Aku ingat janji kita kat dewan tu.Aku simpan sampai kita jumpa Boy tu.Kau tu pun janganlah nak menangis.Kata berganda ganda lagi tough dari aku.Watlek suda.Enjoy your life Baby(: Kita doa sama sama.Nanti kita cerita kencang sama sama pasal Boy tu.                                           # Someday a hero will help us to stand up.InsyaAllah.Aminnnn.