Saturday, October 22, 2011

return

Bila semua dah tenang baru nak datang.Hoi kau kenape tak berani datang masa tengah kecoh dulu hahh ? Kau takut ? Sekarang semua dah okay baru kau terhegeh hegeh nak cakap 'Hai' dekat aku.Konon sayang kawan.Puuihhh kau.Back up aku pun tidak masa kena salak dengan babi dulu.Sial kau.Sial,aku rindu punya lawak bodoh tu.Aku dah biasa tak tegur jantan kat sch.Aku janggal nak cakap dengan kau.Dah.Tak payah nak bercakap sangat dengan aku.Aku dah tawar.Frankly aku tawar dengan semua kawan Adam dekat sekolah tu.

# Jerawat aku makin galak membiak sekarang.Haih.Aku macam risau :/



Ada baiknya kalau kita sambung lagi cuti kita.Nanti kat sch kena jadik server.Kena pinjam kemeja sch budah lelaki.Kita nak pinjam siapa ?Aku tak nak pergi mintak diaorang semua.