Tuesday, November 29, 2011

Both.

Dear Nur Fazlinna Izan Shah,
Aku nak jiwang tau ni.Jangan gelak kay ? Aku sepak nanti.Okay okay Bei ni luahan hati aku tau.Dengar tau.Hihi.Bei,thanks for always being with me.Dengar aku bebel 24 jam.Aku tahu aku suka bebel.Semua tak kena kan ? Ade je benda nak cakap.Mane pernah aku berhenti bebel kalau dengan kau.Haih,sabar je kau dengar.Ya Allah kejamnya aku.Hihi.

Bei,thanks tau buat aku senyum gelak bagai masa puasa tu.Takhta 'Taiko DM' kau punya sampai bila bila.Takde orang berape kacau punyalah.Haha.Kau memang nak tengok aku mati tercekik agaknya bulan tu.Sebulan Bei,bayangkanlah.Haha.Boleh maut doe kalau makan dengan kau..Bei,jangan kejam doe aku nak hidup lama lagi.Nak kahwin.Haha.Tettttttt.

Bei,
ni nak masuk part sedih tau.

Bei,aku terharu gila bila pikir balik benda ni.Kau tak pernah tinggal aku even aku selalu tinggal kau.Kau buat salah dekat aku pun boleh kira berape kerat je.Aku buat salah bertimbun dekat kau.Selalu marah kau.Sorry kay ?

Bei,terima kasih sebab sabar dengan aku.Paham perasaan aku.Iloveyou.Muahhh muahhh sikit :*

Bei,
tak retilah nak feeling dengan kau.Haha.

Ehh,tadi aku ada try Harimau Muda yang dekat Bebon tu.And guest what,aku dapat K.Gurusamy.Haha.Ailebiu Guru