Friday, November 25, 2011

Awaa:')


Happy one year anny,Juliet.
Kay kay kau kena terharu tau.Yelah ni kan wish aku yang pertama.Juliet,kau dengar ni.Aku tahu kau tahu kau takut relay tu kena remove,tapi kau dah dah siap tulis dekat tin iced lemon tea tu yang Awaassry forever.Siap tulis aku dapat Bodyguard lagi tu.Takkan kau tak sedih kalau tengok tin tu ? Haih,malas je tau nak captured tin tu tunjuk dekat kau.Karang leleh.

Awaa,jaga Romeo baik baik tau ? Aku tahu kau banyak makan hati dengan dia tapi tak kemane pun nanti kau punya makan hati dengan dia tu.Lama lama okay.Yahh,even nak tunggu tu lama.Dei Tambi,lu kena forever Awaassry sebab nanti bila gua dah ade Bodyguard lu boleh guide gua.Hihi.Okay.Aku tahu aku tak habis habis pasal Boduguard.Sorry :/
Happy one year anny,Juliet.

 RomeoJuliet :*