Tuesday, November 22, 2011

Joy.

Hai.Selamat tengahari Malaysia.Saya bangga jadi anak Malaysia macam semua orang tengah rasa sekarang.


Good luck,Harimau Malaya untuk game dengan Syiria && Bahrain nanti.Do the best Brothers.

Haih.Seriuslah aku bosan gila dekat rumah.Takde benda nak buat doe dekat rumah.Novel tu dah sepuluh kali khatam dah semua.Nyway,lagi 13 hari doe.Weeee-weeee tak sabarlah siak.

Tu semua suprise aku untuk semua orang.Aku pun tak tahulah ape gilanya aku buat macam tu.And yes,status hari tu betul tau.# Here :*