Tuesday, December 20, 2011

Today :'>

Assalamualaikum.Hello World:')

First of all,blog aku dah ada lagu.Muehehe:') Oh yeahh,Baby.

Second,I really really really miss them.


Awaa tu seriuslah carik gaduh dengan aku.Pehal nak mimpi macam tu wehh? Aku boleh jalan terus kalau macam tu hari hari -..-

Aku mimpi kita nak crik keje.then,kita dpt keje dkat kdai buku.owner nye Zainora,syok je kan.then,kita overnight dkat kdai buku tu ngn zai.okay,part ni mmg aku gelak.haha.
Aku pun tak tahulah macam mana aku boleh demam.Semalam kaki aku gigil Angah boleh cakap'Tinggal 3 Jumaat lagi lah tu'.Ekeleh karang aku mati sebaldi kau nangis.Haha.Sakit tekak wehh nak makan.Okay,aku bisu dekat rumah sekarang.Main angguk geleng je.Nasiblah semua orang cakap syok sendiri je.Lalalalala~

Anyway,aku shacking pikir pasal result.

Dear Farahana Adam,
terima kasih untuk cuti kali ni.I love you,Babbeh