Saturday, January 21, 2012

Away

Assalamualaikum.

Izzaq Faris Ramlan,tolong cepat elok kan kaki tu.Treatment dah banyak kali woo.Ohmai.Kesian je tengok kau sakit pergi treatment.

Gambar first tu aku adore gila :'>
Alahai ni lagi kesian punya cerita doh.Orang tu cramp semalam masa lari.Sampai sampai je sekolah jalan dah senget muka nak marah je.Eh tahun ni bukan rezeki kau lagi kay.Cukup cukuplah tahun lepas tu sampai kau bising banyak tak belajar tak masuk kelas punya pasal.Masa tu orang sebelah kau cakap dia rindu kau doh.Masa tu tak rasa kau ada lagi.Eh cop,apehal Naim nak pandang aku sengih sengih masa lagu OR semalam?

Dia dah cakap aku banyak sangat pesan.Ehh aku pesan banyak banyak sebab aku takut kau tak boleh survive dekat sana.Kau tu dah lah selalu lapar,mintak biskut aku je kan -,- Weh thanks tau untuk tiga minggu form 4 ni.Aku tahu kau baik,tak jahat.Saje je nak buat cenggitu nak mintak simpati aku dengan Bo,kan? Sedih doh kau tak tegur aku.Hmmmm,yelah.Salah aku jugak buat bodoh masa kau cakap.Yelah masa tu aku sumpah aku terasa.Mintak ampun banyak banyak :D
Sometimes you have to be your own hero.Because the people you can't live wihout can live witout you.
Weh tolonglah sedar sikit diri kau tu.Dahlah tak layak nak ada dekat sana.Sibuk nak tegur tegur orang apehal? Kau tak malu ke weh? Oh lupa,kau mana pernah rasa malu.Weh kau ada kawan yang berderet kan? Semua orang sayang kau kan? Apesal nak nak sibuk dekat kawan aku? Mana kawan kawan kau yang sayaaaaaaaang gila dekat kau tu? Entah entah kawan kau tu dah tak sayang kau.Tulah siape suruh menipu.Aku doa kau cepat sikit dapat TAWARAN sekolah yang kau nak sangat pergi tu.Itu pun kalau betul lah kan konon nya kau stay sebab nak dapat tawaran sch lain.Nak tahu jugak doh sch mana yg nak kutip kau.Girl,tak payah nak care sangat pasal aku semalam.Aku belum nak mati lagi semalam.Alhamdulillah hidup lagi sampai sekarang.Masih boleh tatap muka kau naik cuti nanti itupun kalau kau tak pindah lagi lah kan? Kau kan pilihan pertama SBP.