Friday, February 03, 2012

Miss.

Assalamualaikum.

Akak gua dapat phone baru.Gua jealous :3

Asrama makin tak best.Makin boring.Makin buat sakit kaki nak jalan.Idk why rasa macam jauh gilaaaaaa kena jalan tahun ni.Penat.Form 4 pun makin susah.Hari tu aku dah nak fed up gila masa tak paham Add Maths tapi aku tahan je nak leleh sebab masa tu baru masuk kelas baru.Takkan lah nak leleh depan diorang kan? Segan je nanti -,- Btw aku kena pindah SC 1.Haih susah duduk kelas kiri kanan pandai.Bisu je aku ni sekarang.Yelah,karang kalau nak bising kena salak pulak dengan Innershine tu.Sabar jelah.

Nur Khairina Ahmad Zaiadi,aku rindu gilaaa doh nak duduk sebelah kau.Dari form 2 kot melekat dengan kau.Kau kena ingat sikit part aku tolong kau dekat Besta Bei tu.Hihi.Kay kay aku dah nampak kau sengih.Dah,cukup.Kau nampak gemuk doh macam tu.Haha.Weh kau ingat tak kelas kita tak pernah tak gaduh kalau lepas PK? Kau ingat semua denda masa Agama? Kau ingat tak masa duduk U? Kau ingat tak masa aku kena diri dekat depan dengan Mak Wati? Kau ingat tak spirit kita sebelum trial? Ya Allah,rindu gilaaaaaaaaaaaaaaaa :/ Idk why rasa hilang gila tahun ni.Apai awal awal tahun kena campak SC3.Bei kwaja tinggalkan aku pergi join Apai.Hmmm yelah.Belajarlah PA tu betul betul.Nanti aku bebel dekat kau pasal Bio hari hari.Weh aku dah takde geng yang dari Form 1 sama kelas.Sedih ah cenggini.Isk isk isk :'(

Gtg.Esok gua nak jadi photographer sch mak gua.Bye.