Saturday, April 07, 2012

Officially.

Assalamualaikum.

Hai saya Nur 'Aliah Juhari.Tapi saya belum bersedia nak jadi Nur 'Aliah sebab nama tu perempuan sangat tak sesuai dengan keadaan saya yang macam laki ini and y'know what,Ida&&Qieyla called me Pok,the singakatan of Bapok.Kurang hasam betul :3 Awaa suka panggil Jajajayy gemuk.Ei tak nampak ke aku kurus ni? Baru 46 kilo tau.Kau tu lagi gemuk sila sedar diri kay?

1 April.

Ni kek first sekolah menengah.Thanks :'>
Happy birthday Jay :')

Ya Allah terharu gila Ahad tu.Berapa kali budak budak ni nyanyi tah.Thanks guys.And the Kolej MARA Seremban's students,thank you so much.Tak sia sia kay tahun ni kena sambut dekat sekolah.Memang superb gilaaaaa program tu.Btw aku pun tak tahulah macam mana boleh leleh hari tu.Aku sedih gila masa main tutup mata tu Bibit hilang.Aku rasa macam lost gila.Kak Huda,insyaAllah Jay ingat pesan tu.Hmm yelah kena jadi sabar kan?  

Oh btw hari Rabu hari tu,aku kena denda-lambat pergi perhimpunan pagi.Aku rasa takdelah lambat mana.Eh masa tu Ketua Asrama tersayang pun baru turun heh.Dia pun lambat tak payahlah nak cakap orang.Then,petang tu kena lari padang.Aku pakai baju kurung tau masa lari tu^^ Malas gila nak ikut cakap KA tu suruh pakai tshirt.Ei sumpah geli nak ikut cakap dia.

M,Im sorry.Aku tahu kau busy tapi aku tak paham.Aku selalu kacau kau.Nyway thanks for the ayat Kursi :'> Eh kau orang first bacakan ayat Kursi untuk aku.