Saturday, May 12, 2012

Congratessss

Khairina Zd,congrates kay dapat beli number baru yang ada birthday awak dengan Crusher awak tu.And btw,Hafiz awak tak pergi mana mana.Dia ada dekat sekolah tu.Depan mata awak.Jangan sebab bini dia tu awak nak jauh dari dia.Jangan ngada ngada buat macam tu.

Dear Farahana Adam,
he loves you and thats why hes back.Thanks God Awaassry is back :'>

And Mid Term result please please be nice to me.

Y,jangan tanya soalan macam tu lagi kay? Seriously,aku sentap masa kau tanya tu.And yes maybe salah aku tak boleh kena tinggal nanti buat orang tu rasa macam alien tapi Idk why I have to be like that.Dan kepada awak awak yang dah tinggalkan kita,sorry kay kalau kita tak boleh bercakap macam dulu.Esspecially you,Fatihah Shuib.Aku takut nak jumpa kau nantri.Aku takut sangat kalau aku bisu je nanti.Otp hari tu pun aku diam je kan?

#np If This Was A Movie